Tasnem Marketplace Sememangnya Platform Mudah dan Memberi Lebih Banyak Manfaat

Pastinya ramai yang cukup mengenali dengan jenama Tasnem Naturel. Jenama yang menawarkan pelbagai rangkaian penjagaan bayi dan kanak-kanak yang menggunakan bahan-bahan semulajadi. Selain daripada selamat, jenama ini sentiasa menjadi pilihan kerana harga yang ditawarkan cukup berpatutan.


Tapi tahukah anda, Tasneem Naturel yang cukup popular itu sebenarnya adalah dibawah satu jenama yang cukup gah iaitu Tasneem Business Legacy.

Kenalkan Tasneem Business Legacy Pelapor Dunia Perniagaan Barangan Bayi
Tasneem Business Legacy merupakan sebuah syarikat yang membawa jenama Tasneem Naturel, Tasneem Food dan Twobirds. Ketiga jenama ini sememangnya mempelopori perniagaan barangan bayi berasaskan bahan semulajadi. Ramai dikalangan ibu-ibu memang cukup mengenali jenama ini kerana manfaat kepada bayi dan anak memang memberi kepuasan.


Terbaru Tasneem Business Legacy telah mengumumkan usahasama baharu dengan beberapa jenama besar Malaysia seperti Tanamera, Aqiqah Centre, Pustaka Darul Iman (PDI) dan Eyyoo melalui penyatuan di dalam sebuah platform baharu yang dinamakan Tasneem Marketplace.

Tasneem Marketplace Menggabungkan Banyak Jenama Besar
Penggabungan ini adalah salah satu kerjasama yang dapat membantu golongan yang berpendapatan sederhana bagi menjana pendapatan tanpa modal dan pada masa yang sama berpeluang untuk mendapat keuntungan yang tinggi. Bukan itu sahaja bahkan terdapat juga pelbagai ganjaran yang menarik ditawarkan.
Ini juga selaras  dengan objektif untuk membantu suri rumah menjana pendapatan dengan mudah dan senang, pihak Tasneem Marketplace (TMP) mengalu-alukan individu yang berminat untuk bergerak ke hadapan bersama pasukan TMP dengan  mendaftar sebagai reseller TMP. Penyertaan adalah secara percuma, tiada apa-apa caj akan dikenakan. 


Moga dengan pengenalan Tasnem Marketpace ini bukan sahaja dapat memberi lebih kemudahan bahkan banyak manfaat yang dapat diperolehi terutama bagi mereka yang ingin menjana pendapatan.


Platform Tasneem Marketpalce (TMP) juga telah meletakkan sasaran untuk melahirkan seramai 10,000 usahawan yang berjaya menjana pendapatan melalui platform yang disediakan menjelang Disember 2022.

Jom sertai jemaah TMP dan sama-sama sertai sesi preview. Caranya klik pada pautan ini : https://t.me/+WAWjyDQCeT0xMTA

Keterangan lanjut boleh layari:
www.tasneemmarketplace.com

Ulasan

Catatan Popular