BUFET RAMADAN CITARASA KAMPUNG PEMIKAT SELERA DI OKAD EVENT SPACE, BUKIT JELUTONG SHAH ALAM

Bulan Ramadan adalah bulan keberkatan yang dinanti-nantikan oleh seluruh umat Islam. Syukur alhamdulillah, telah masuk hari ke 5 umat islam berpuasa di bulan Ramadan dengan norma baru.

Untuk makluman OKAD Event Space merupakan 'one stop centre; bagi pelanggan untuk mengadakan pelbagai majlis seperti majlis perkahwinan, seminar, ulang tahun, majlis hari jadi dan pelbagai lagi. Oleh itu, bagi menambahkan lagi kepelbagaian fungsi OKAD Event Space ini, pada ramadan tahun ini OKAD Event Space mengadakan bufet ramadan bertemakan "Citarasa Kampung Pemikat Selera".

Terdapat lebih kurang 50 menu bufet ramadan yang akan disediakan di OKAD Event Space sepanjang Ramadan ini yang menampilkan menu Citarasa Kampung yang lazat, ditampilkan dengan menggunakan konsep stall dengan nama yang unik dan pastinya akan membuat pengunjung rambang mata.


"Nasi Serai Cik Bunga, Daging Masak Lemak Cili Padi Cik Bunga Dan Lamb Grill" merupakan antara 'signature dish' yang bakal menjadi tarikan utama pengunjung yang datang berbuka puasa di OKAD Event Space nanti.Bagi pelanggan yang mendapatkan pakej bufet ramadan di OKAD Event Space, pasti teruja dengan keindahan dekorasi dewan disamping menikmati makanan yang lazat. Namun begitu, SOP (Standard of procedure) yang ditetapkan oleh Kerajaan tetap dipatuhi.

Untuk pertanyaan dan keterangan lanjut, anda boleh menghubungi :-

Cik Az

+6012-6864515


Pn Majidah 

+6017-6503436


Pn Hamidah

+6012-7350117


PAKEJ ISTIMEWA RAMADAN


Harga Bufet Ramadan 2021

Early Bird (pembelian awal bermula 10 April hingga 16 April 2020)

RM50 Dewasa

RM35 Kanak-kanak dan warga emas


Harga Normal 

RM65 Dewasa

RM35 Kanak-kanak / warga emas


PAKEJ FAMILY

1) BELI 2 DEWASA PERCUMA 1 KANAK-KANAK YANG BERHARGA RM 130.00

2) BELI 9 DEWASA PERCUMA 1 DEWASA YANG BERHARGA RM 585.00


PAKEJ KORPORAT

1) BELI 10 MEJA 


PERCUMA :-

- 1 MEJA 

- DISKAUN 10% UNTUK PEMBELIAN BERIKUTNYA


#bufetramadan 

#Ramadanbuffet 

#bufetramadanshahalam 

#okadeventspaceshahalam 

#ramadan2021Ulasan

Catatan Popular