PGMall Menawarkan Pembelian dan Pembayaran Yang Mudah

G Mall antara platform atas talian no. 1 di Malaysia ditubuhkan pada tahun 2017. Ianya merupakan satu-satunya platform lokal yang pernah diperkenalkan di negara kita. Untuk pengetahuan semua, PGMall disenaraikan antara platform membeli top 3 dari Iprice insight report (rujuk: https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ ).
Apa yang menarik PGMall juga menerima pembayaran samada melalui e-wallet dan lain-lain cara pembayaran. Sangat mudah dan praktikal lagi-lagi musim PKP ni kene kurangkan contactless dengan pembayaran online.Nak tahu tak apa lagi yang best di PG Mall ???


Kita juga boleh top up PG Mall C- Wallet. Senang nak shopping! Paling penting tiada syarat jumlah minimum yang dikenakan.Caranya mudah sahaja,1. Login PG Mall account : KLIK SINI

2. Pergi ke “My Profile” dan pilih “c-wallet”

3. Klik di ikon “Topup”

4. Pilih cara pembayaran yang dikehendaki dan klik“Pay Now”

5. Pengesahan pembayaran dan seterus akan dibawakan kep laman web bayaran

6. Jumlah Topup akan dimasukkan terus ke dalam akaun.Grab Pay Campaign


Bermula dari 1 Ogos sehingga 30 September 2020, rebut peluang promosi serta diskaun melalui pembayaran Grabpay.  Sebanyak 31% diskaun diberikan *capped RM20 dengan jumlah minimum perbelanjaan adalah RM60.

Hanya dibenarkan 2 kali penebusan sepanjang kempen berlangsung. Dan penebusan hanya untuk  first-come first-served basis only 

Dan jangan lupa untuk masukkan kod promo seperti di bawah :-)

Kod Promo : ONLINEDEALS 
PG Mall Offical Store
Selain itu beberapa kedai rasmi di PGMall turut menawarkan diskaun hebat dan berbaloi. Antaranya seperti  PG Jewel , PG Gold Museum , Aurora , Nestle, Brand's dan PHILIPS. Ke semua produk yang ditawarkan adalah 100% asli (autentik). Paling best! Penghantaran adalah PERCUMA tanpa pembelian minimum dikenakan.

Jom Shopping di PGMall, memang berbaloi!!


Keterangan lanjut boleh layari:-Website: PGMall

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall 
#onlineshopping 
#shopping 
#MalaysiaNo1ecommerceplatform
 #ecommerceplatform 
#Shopnow 
#Shoponline 
#PGMallC-wallet
 #Grabpay 
#PGMallOfficialStore
 #PGMall4u 
#Cashback 
#points

Ulasan

Catatan Popular