Kempen "The Confidence in Pink" Dari Guardian

Sempena hari Wanita Sedunia akan datang, Guardian Malaysia akan mengadakan mengadakan roadshow nasional untuk meraikan sejarah pencapaian luar biasa oleh wanita. Roadshow The Confidence in Pink ini akan mengadakan aktiviti-aktiviti menarik di seluruh negara untuk meningkatkan kesedaran tentang hari Wanita Sedunia global, serta ganjaran khas untuk wanita iaitu tawaran istimewa dan tanda penghargaan kepada kaum istimewa ini.


 Setiap roadshow Confidence in Pink seluruh negara akan memperlihatkan 7 Duta Pink, yang boleh dengan mudah dikenal pasti oleh Confidence in Pink tag pada baju putih mereka. Pelanggan yang mendekati duta-duta ini akan diberi kad penebusan dan percuma Pink Wristband. Dengan membawa kad penebusan di outlet Guardian Malaysia pelanggan akan dapat menebus hadiah misteri mereka.

Dengan kata-kata motivasi seperti “BE HAPPY”, “DREAM BIG”, dan “ANYTHING IS POSSIBLE”, gelang tangan-Pink percuma menjadi peringatan motivasi ketara bagi pemakai percaya pada keupayaan mereka untuk kesan perubahan dalam kehidupan mereka. Warna pink telah dipilih untuk gelang tangan untuk mewakili belas kasihan, memupuk kasih sayang tidak bersyarat, yang mencerminkan sifat-sifat kewanitaan wanita Malaysia yang kuat 
 Gelang merah jambu ini juga akan mempunyai manfaat tambahan untuk semua pelanggan Guardian Malaysia. Pemakai Pink Wristband akan menikmati sebanyak 10% off kosmetik dan pembersih wajah sehingga 30 Mac 2017. Setiap pembelian RM30 dan ke atas di dalam satu resit, pelanggan juga akan mendapat sebuah percuma tambahan 10% daripada Pas tersebut. Lebih banyak penjimatan boleh diperolehi oleh pelanggan-pelanggan dari 31 Mac – 30 April 2017 kerana akan sebanyak 10% daripada semua kosmetik, penjagaan wajah wanita, penjagaan matahari, dan rangkaian produk penjagaan bibir

Hari Wanita Sedunia hari global Tahunan yang diadakan pada 8 Mac yang mengiktiraf pencapaian sosial, ekonomi, budaya dan politik wanita. Tahun ini tema hari Wanita Sedunia adalah #BeBoldForChange, panggilan untuk semua wanita dan gadis untuk tidak takut untuk mencapai cita-cita mereka!

Keterangan lanjut boleh layari:

WEBPAGE     : www.guardian.com.my/confidenceinpink
FACEBOOK   : www.facebook.com/GuardianMalaysia
INSTAGRAM : www.instagram.com/guardianmalaysia
TWITTER       : https://twitter.com/guardianmys

Comments

Popular Posts