Cowboy Gombak Cafe Memang Best :-)

Cowboy Gombak Cafe Memang Best :-) -  Haritu saya teringin nak makan makanan western sebab setiap hari makan makanan sama je tapi sedap jee biaselah air peluh tangan mak saye kannnnnn....pastu mak saye ajak lah makan kat Cowboy Gombak Cafe  dengar pon dh tahu cam manarik. Then my father bawak lah kami sekeluarge except my elder brother and my elder sister naik kerete dlm berape minit dekat sejam lah kot (btw rumah kitaorang kat Shah Alam) sebab saye tido dlm kerete wkwkwkw.Mula2 fikir nak gi lalu jln Karak lame kan tachod I macam dengar banyak cerite yang rumit dah scaryyy gi tu ceritanya.

 When we arrived, my father cari parking the first thing that me terpikat is when we saw kuda teringat pulak "My Little Pony" tapi ini tk bole terbang ayooo. Amma and Appa pergi order makanan kat cafe while we kids screwing around with the horse.


  My little sister biase lah selalu nampak bende baru yang jarang nampak je mula lah nk over nak pergi tengok tapi tachod. Dekat situ ade surau tapi ni siape tak kenal imam seksyen U11 offcourse lah dh solat kann tapi surau tuu legit time solat pon boleh nampak kuda buat orang tu tak kusyuk tapi kene lah kuatkan iman kann.

 Pastu mesti lah ade yang nak naik kuda awal-awal tuu confident je adik saye ni pastu time nak naik tuu cam nak bawak kerbau masuk kandang je tapi nasib lah sorang je yang cam tuu yang besar sikit tu berani lah RAWR. Biase lah kalau ade background yang mantap je mesti lah be like ambik gambar cam selebriti tapi memang kenyataan periodt . 

Tiba2 ade suare yang memanggil ku datang fikir ade fans ke nak mintak sign tapi bohong ayoo, rupe2 nye umi udah panggil pulang makan seperti "PeMak" kot enggak tahu lah. Kat situ memang lawa lah meja and kerusi je kayu yang bermutu seperti Uncle Muthu ehh silap tu abang saye.

Smokey Duck Burger

 First thing first datang lah air Mocha memang rasenye sting aku yahooo lah tapi sebelum tuu ambik gambar pape rojer. Kat situ offcours lah sape tak nak try bende baru kan maka datang lah Smokey Duck Burger memang mantap kalau saye rate 10/10 sebab memang mula2 tak minat daging itik sangat tapi masakan ini menimbul kan rase kenikmatan  pro max kalau saya rase Gordon Ramsay rase ni dia mesti cam dah bertaubat dah dari mancarut(JK). 

Borritto


Quosidallas Ayam & Daging


Tacos

Meltique Steak

Cowboy special Fried Rice

Spaghetti Carbonara


Dari kanan Pineapple Mango Blizz, Mocha Smoothies dan Honey Lemon Tea

Kat situ ade jugak lah yang order cam Tacos, Burrito and so on. 

So lepas kitaorang full dipenuhi makanan yang bakal dikeluar balik(jgn dipersoalkan) saye pergi lah bergambar bersame gambar fans saya (kuda) memang gementar lah  semua beratur nak ambil gambar malu I wkwkwkwk. Ade yang nak tergigit pon ade pastu saye cam pon sabar dan suruh bawak bertenang tahulah nak rase IDOL kan . Memang payah lah nak handle tapi I love my fans.Ohh ana terlupa!! Kat situ ada kelas bole main drum so bolelah mencungkil bakat jangan la pendam pendam sangat wkwkwkwk.

 OK semua dh tewas nak balik tido cam ular sawa so my father pergi lah ambik kereta pastu saye lambai lah kat fans2 saye ni memang sedih lah ramai yang sorak. Selebat-lebat sembang saye lebat lagi bulu kaki ______ pandai2 lah fikir. Moral of the story nye kalau nak sembang jangan lah sampai ke langit tujuh yee. Gi tuww ceritanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 

Kafe ini dibuka setiap hari dari jam 3 petang sampai 10 malam. Jangan lupa datang tawww!!


Cowboy Gombak Cafe
53100, Selangor
019-732 4100

Comments

Post a Comment

Popular Posts